Föreläsning | Uppdragsutbildning

Självklart är du unik!

Tommy Mäkelä är en idérik entreprenör med diagnosen Aspergers syndrom och ADHD. Han berättar på ett inspirerande sätt om lösningar för att övervinna hinder och klara vardagen trots de svårigheter som hans funktionsnedsättning innebär.

I föreläsningen får du följa med genom Tommys liv upp till i dag. Hans upp- och nedgångar, erfarenheter av samhället, medmänniskor samt vikten av att ha en förälder som slagskämpe för sin son. Du kommer även få ta del av intervjuer med människorna som gjort skillnad för Tommys tillvaro. Hör dem berätta och hur det kan vara att axla denna inte alltid så lätta roll.

Föreläsningen belyser på ett unikt sätt perspektivet som medmänniska samt ger praktiska råd till alla som kommer i kontakt med barn, ungdomar eller vuxna som har Aspergers syndrom och/eller ADHD.

Till föreläsningen finns även en liten inspirationsbok i reseformat. Den innehållet tankeväckande citat från Tommy utifrån olika delar av hans liv. På varannan sida lämnas även utrymme till dig att reflektera kring citaten och bidra med dina egna tankar.

Kanske känner du igen dig i Tommys tankar? Förhoppningsvis känner dig mindre ensam i hur det är att vara unik, och mer inspirerad och motiverad till att använda dig av det som en styrka.

Foto på Tommy Mäkelä
Innehåll

 Föreläsning + inspirationspocket

Föreläsare

  Tommy Mälelä

Studieform

Distans, Distans med digitala träffar, Platsförlagd

Målgrupp

Privatpersoner, Verksamheter

Rulla till toppen