Självklart är du unik!

Föreläsning med Tommy Mäkelä om att växa upp med funktionsvariationer, att hitta sin egen väg till framgång och värdet av de eldsjälar han funnit under resans gång.

 

 

Innehåll

 Föreläsning + inspirationspocket

Föreläsare

  Tommy Mälelä

Studieform

Distans, Distans med digitala träffar, Platsförlagd

Målgrupp

Företag, Privatpersoner

Om föreläsningen

Tommy Mäkelä, som har diagnosen Aspergers syndrom och ADHD, berättar på ett inspirerande sätt om lösningar för att övervinna hinder och klara vardagen trots de svårigheter som hans funktionsnedsättning innebär.

I föreläsningen får du följa med genom Tommys liv; hans upp- och nedgångar och erfarenheter av samhället, medmänniskor och en mamma som slagskämpe för sin son. Du kommer även få ta del av intervjuer med människorna som gjort skillnad och hur det kan vara att axla denna inte alltid så lätta roll.

Föreläsningen belyser på ett unikt sätt perspektivet som medmänniska och ger praktiska råd till alla som kommer i kontakt med barn, ungdomar eller vuxna som har Aspergers syndrom och/eller ADHD.

Till föreläsningen finns även en liten inspirationsbok i reseformat. Den innehållet tankeväckande citat från Tommy utifrån olika delar av hans liv. På varannan sida lämnas även utrymme till dig att reflektera kring citaten och bidra med dina egna tankar. Kanske känner du igen dig i Tommys tankar? Förhoppningsvis känner dig mindre ensam i hur det är att vara unik, och mer inspirerad och motiverad till att använda dig av det som en styrka.

Om föreläsaren

Tommy-Mäkelä
Föreläsare Tommy Mäkelä

Extra material om Tommy Mäkelä

Artiklar och reportage

Utdrag från intervjun om projektet ”Våga, Satsa, Vinn”:

I samarbete med

våga-satsa-vinn

Start
Konto
0
Varukorg
Sök
Tillbaka upp