Samarbeten

Skapa utbildningar med omsorg tillsammans

Utbildningsuppdrag

Våra samarbetsparter har oftast det mesta för att kunna bedriva en utbildning (lärplattform, administration, studerande, osv.) men vill ha assistans med att ta in expertis och innehåll inom ett vist område och med rätt kvalité.

Om behovet eller önskemålet finns, kan man emellertid även använda sig av vår lärplattform och expertis inom IT för kommunikation och lärande, distansutbildning och yrkeshögskola som komplement till egna resurser.

Verksamhetsuppdrag

Andra samarbeten sker i form av att verksamheter beställer utbildning- och kompetenshöjande insatser till sina medarbetare eller allmänheten.

Vi kan hålla och anpassa utbildningar till er lärplattform så väl som använda oss av vår egen om så önskas.

Föreläsningar och utbildningar med workshop-inslag kan också anpassas efter behov; platsförlagt, förinspelade eller live på distans.

Bli utbildare

Vi samarbetar även med en rad företag och egenföretagare från arbetsmarknaden och utbildningssektorn för att ta fram det senaste och mest relevanta utbildningarna för arbetslivet.

Vi välkomnar alltid nya medarbetare och konsulter att ta kontakt med oss om idéer på nya utbildning och intresse av att undervisa, föreläsa eller utveckla utbildningar och utbildningsmaterial.

Att samarbeta med oss

Vi samarbetar med en rad olika aktörer – allt ifrån ideella föreningar till kommuner och lärosäten – och skräddarsyr utbildningar med fokus på just deras individuella behov och önskemål. Tillsammans vill vi skapa utbildningar och relationer som utvecklar och gynnar samhället, medarbetare och medmänniskor.

Omsorgsförlaget  arbetar aktivt med omvärldsbevakning och  kvalitetssäkring, och vi värdesätter nära samarbeten med varm professionalitet och utbildningsinflytande.

”Inspirerande, intressant, trevligt, lärorikt och roligt.
OF drivs av en tydlig vilja att ständigt förbättra och utveckla.”

Linnea Nyquist, Utbildningsledare
Stödpedagogutbildningen 2020-2021, Nova Oskarshamn
.

Samarbetsparter

Rulla till toppen