Webbutik

Visar alla 7 resultat

 • Dokumentation och kvalitetssäkring, 15 yhp

  Yrkeshögskoleutbildning

  Kursen ger kunskap om social dokumentation och kvalitetssäkring samt hur man arbetar utifrån beställning, uppdrag och genomförande av myndighetsbeslut.

 • Louise Ardoris

  Handledning för Stödpedagoger

  Uppdragsutbildning
  Vidareutveckla den stödpedagogiska kompetensen!
  Boka handledning med Louise Ardoris för såväl nya som erfarna Stödpedagoger inom LSS-verksamhet.

   

 • bild-på-produktblad

  Motiverande samtal

  Privatpersoner

  Utbildning inom motiverande samtal, motivational interviewing – MI, för att stödja andra i att hitta sin motivation, med Lotta Åberg. Ett samarbete mellan Omsorgsförlaget och Motiveramera.

 • Pedagogiska teorier, metoder och arbetssätt, 35 yhp

  Yrkeshögskoleutbildning

  Kursen ger kunskap om pedagogiska teorier, metoder och redskap för att kunna utveckla arbetssätt och arbeta med förbättringar i en verksamhet samt förmåga att tillämpa ett pedagogiskt förhållningssätt.

 • Platshållare

  Självklart är du unik!

  Föreläsning

  Föreläsning med Tommy Mäkelä om att växa upp med funktionsvariationer, att hitta sin egen väg till framgång och värdet av de eldsjälar han funnit under resans gång.

   

   

 • Stödpedagog inom funktionshinderområdet (Uppdragsutbildning)

  Uppdragsutbildning

  Utbildning riktar sig till verksamheter med personal som arbetar med personer med funktionsnedsättningar. Den ger specialiserad kompetens för att kvalitetssäkra och kvalitetshöja arbetet inom LSS-verksamheter.

 • Framsida-på-informationsbladet

  Stödpedagog inom funktionshinderområdet, 200 yhp

  Privatpersoner
  Stödpedagog är en kvalificerad yrkesroll med fokus på att utveckla kvalitén inom LSS-verksamhet. Yrkesrollen fungerar som ett samverkande stöd för personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga och arbetar med att öka individers möjlighet till självbestämmande och delaktighet, men har också en handledande roll gentemot inom arbetsgruppen och kollegor.
Start
Konto
0
Varukorg
Sök
Rulla till toppen