Om handledningen

Rollen som stödpedagog kan vara mycket krävande. Arbete innebär en rad olika ansvarsområden, så som att driva och utveckla arbetet i verksamheter med sårbara individer utifrån individnivå, lokalnivå och organisationsnivå samt att handleda andra inom verksamheten.

Att ha ansvar för arbetet med sårbara personer samt handleda och stödja personal, anhöriga och ledningen kan ibland kännas utmanande. Som Stödpedagog är man emellertid alltid nyfiken på nya uppslag och med Louise handledning kommer verksamheten att få svar och stöd med era mest brännande frågor och nya uppslag kring hur ni kan optimera ert arbete.

Louise Ardoris är en erfaren handledare och utbildare inom LSS- och liknande verksamheter. Hon handleder både personal och stödpedagoger i hur de på bästa sätt kan utveckla pedagogiken i sina verksamheter på ett strukturerat och tryggt sätt.

Om handledaren

I samarbete med Omsorgsförlaget erbjuder Louise Ardoris och Attendo NimbusAkademin handledning till såväl nya som erfarna Stödpedagoger inom regionala och kommunala verksamheter samt med enskilda stödpedagoger.

Om du har frågor kring handledningen och hur vi kan anpassa den efter din verksamhets behov, kontakta oss på Omsorgsförlaget.


I samarbete med

Attendo NimbusAkademin

Louise Ardoris om tydliggörande pedagogik

Informationsvideo om tydliggörande pedagogik.

Rulla till toppen