Omsorgsförlaget

Uppdragsutbildningar

Omsorgsförlaget skapar och levererar uppdragsutbildningar utifrån arbetslivets önskemål och behov inom socialt arbete och vård och omsorg.

Vi samarbetar med en rad olika aktörer – allt ifrån ideella föreningar till kommuner och lärosäten – och skräddarsyr utbildningar med fokus på just deras individuella behov och önskemål. Tillsammans vill vi skapa utbildningar och relationer som utvecklar och gynnar samhället, medarbetare och medmänniskor.

Omsorgsförlaget  arbetar aktivt med omvärldsbevakning och  kvalitetssäkring.

Omsorgsförlaget värdesätter nära samarbeten, varm professionalitet och utbildningsinflytande.

Kontakta oss för mer information och vid frågor!

Exempel på uppdragsutbildningar

image/svg+xml
Filters Sort results
Reset Apply
Louise Ardoris
Uppdragsutbildning
I samarbete med Omsorgsförlaget erbjuder Louise Ardoris och Attendo NimbusAkademin handledning till såväl nya som erfarna Stödpedagoger inom regionala och kommunala verksamheter samt med enskilda stödpedagoger.
Uppdragsutbildning

Utbildning inom motiverande samtal, motivational interviewing - MI, för att stödja andra i att hitta sin motivation, med Lotta Åberg. Ett samarbete mellan Omsorgsförlaget och Motiveramera.

Föreläsningar
Föreläsning med Tommy Mäkelä om att växa upp med funktionsvariationer, att hitta sin egen väg till framgång och värdet av de eldsjälar han funnit under resans gång.    
Uppdragsutbildning

Utbildning riktar sig till personal som arbetar med personer med funktionsnedsättningar. Den ger specialiserad kompetens för att kvalitetssäkra och kvalitetshöja arbetet inom LSS-verksamheter. Utbildningen kan leda till en yrkeshögskoleexamen, men kan även läsas som individuella kurspaket och skräddarsys efter specifika verksamheters behov och önskemål inom LSS-verksamhet.

 

Uppdragsutbildning

Utbildning inom utemiljö för hållbart lärande, kreativitet och balanserad riskbedömning i förskolan med Emma Crawley. Ett samarbete mellan Omsorgsförlaget och LeadforESD.

Omdömen

Linnea Nyquist

Utbildningsledare för Stödpedagogutbildningen 2020-21

"Inspirerande, intressant, trevligt, lärorikt och roligt. OF drivs av en tydlig vilja att ständigt förbättra och utveckla."

Tidigare konsult

Kursledare/Utbildare

”Mycket trevligt och enkelt. Har haft bra kontakt och snabbt fått hjälp om det är något jag undrat över. Omsorgsförlaget har dessutom varit generösa och låtit mig använda den av dem inspelade föreläsningen i andra sammanhang efter överenskommelser.”

Jane Lindell Ljunggren

Kursledare/Utbildare

”Jättebra. Alla är så proffsiga och kunniga och lyhörda. Följer marknaden och behoven seriöst.”

Marie Broman

Kursledare/Utbildare

”Spännande och kreativt.”

Tidigare konsult

Kursledare/Utbildare

”Fick bra information och de var väldigt stöttande och tillgängliga för frågor och dilemman som dök upp. De fanns närvarande i hela processen men visade också högt förtroende för ens roll och kompetens. ”

Samarbetsparter

Tillbaka upp